Maalämmön rahoitus

Maalämmön hankinta on investointi, joka maksaa itsensä takaisin ajan mittaan. Voidaksesi siirtyä säästämään lämmityksessä mahdollisimman pian, tarjoamme sinulle mahdollisuuden rahoitukseen.

Tarjoamme kuluttaja-asiakkaillemme OP:n rahoitusta joustavalla takaisinmaksuajalla helpottamaan maalämpöpumppuhankintoja.

Op-rahoitus kuluttajille

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella.
Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

  • Rahoitus 2 500–30 000 €
  • Joustava takaisinmaksuaika
  • Edullinen korko OP-prime + 6,95% *
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta
  • Rahoitus kerryttää OP:n omistaja-asiakkaille OP-bonuksia

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 08/19), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Esimerkkejä lainasummista ja kuukausieristä:

OP:n rahoitus taulukko

* Taulukossa olevat maksuajat ovat suuntaa antavia, tarkemmat maksuajat saadaan hakemusta tehtäessä.

St1-Lähilämpö taloyhtiöille ja yrityksille

Siirtyminen maalämpöön koetaan usein taloyhtiöissä liian haastavaksi ja kauaskantoiseksi päätökseksi, vaikka kiinnostusta edullisemman uusiutuvan energian käyttöön löytyisikin. Myös isojen urakoiden vertailu tiedetään kalliiksi sekä aikaa vieväksi prosessiksi. Tähän on nyt tarjolla aivan uudenlainen ratkaisu.

Maalämpö helposti käyttöön – Ilman alkuinvestointeja ja kalliita vertailuprosesseja!

St1:n kehittämä St1-Lähilämpö tarjoaa vaivattoman ratkaisun maalämpöön siirtymiselle. St1-Lähilämmössä tilaaja ei investoi maalämpöjärjestelmään eikä sen suunnitteluun lainkaan, vaan siirtyy suoraan ostamaan edullista energiaa. Säästöt alkavat heti laitteiston asennuspäivästä, eikä tilaajan tarvitse odottaa laitteiston takaisinmaksuajan päättymistä.

St1:n ammattitaitoiset asiantuntijat suunnittelevat, mitoittavat ja valitsevat laitteistot itselleen tehtävän investoinnin ehdoilla. Tällöin asiakas voi luottaa, että valittu ratkaisu on optimaalinen juuri oman kiinteistön tarpeisiin ilman raskaita vertailu- ja suunnitteluprosesseja.

Uudenlainen sekä riskitön tapa siirtyä maalämpöön

St1 vastaa kaikista laitteiden ja maalämpökaivojen asennus- ja ylläpitokustannuksista koko sopimuskauden ajan. Tilaajan ei tarvitse huolehtia laitteistosta tai mahdollisista huoltokuluista, vaan lämmityskustannukset voidaan luotettavasti budjetoida ilman ylimääräisiä riskitekijöitä.

St1-Lähilämpöön kannattaa siirtyä silloinkin kun perinteistä maalämpöinvestointia ei muiden peruskorjausten takia vielä olisi mahdollista toteuttaa. St1-Lähilämmössä säästöt alkavat heti ja laitteisto on lunastettavissa ikävähennys huomioituna koska tahansa sopimuskauden aikana jos siihen halutaan investoida.

Edullista energiaa ympäristöystävällisesti

St1-Lähilämpöasiakas säästää tavallisesti 10-30 % lämmityksen kustannuksista ja kaupan päälle St1 varaa omasta tuulivoimatuotannosta laitteiston kuluttaman sähköenergian, jolloin St1-Lähilämpö asiakkaan kiinteistö lämpenee täysin ilman CO2-päästöjä. Kustannussäästöjen lisäksi näin tehdään iso palvelus myös jälkipolville.

St1-Lähilämpö taloyhtiöille ja yrityksille:

Maalämpö helposti käyttöön

Ei alkuinvestointeja tai kalliita vertailuprosesseja

Optimaalinen ratkaisu oman kiinteistösi tarpeisiin

Alat säästää heti laitteiston asennuspäivästä alkaen

Riskitön siirtyminen maalämpöön

Ei huolehtimista laitteistosta tai mahdollisista huoltokuluista

Ei ylimääräisiä riskitekijöitä lämmityskustannusten budjetoinnissa

Edullista energiaa ympäristöystävällisesti

Säästät noin 10-30 % lämmityskustannuksissa

Kiinteistösi lämpenee täysin ilman CO2-päästöjä