24h huoltopäivystys!

Kohtasitko äkillisen vikatilanteen? Soita 020 786 1900! Autamme sinua vuorokauden ympäri!

Vuosihuollot ja vikakorjaukset

Kaipaako lämpöpumppusi huoltoa?  Jätä lämpöpumppusi huolto meidän asiantunteviin käsiimme.

Lämpöpumppujen huolto

 

Helmilämpö on osa valtakunnallisesti palvelevaa MV-Jäähdytystä. MV-Jäähdytyksellä on jo yli 50 vuoden ammattikokemus sähkö- ja kylmätekniikasta. Teemme lämpöpumppuhuoltoja sekä Helmilämmön että MV-Jäähdytyksen huoltoautoilla.

Erilaiset lämpöpumput kaipaavat huolenpitoa ja huoltoa toimiakseen halutulla tavalla. Huollamme kaikki maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput sekä ilmalämpöpumput ammattitaidolla. Kauttamme saat niin vuosihuollot kuin korjaukset aina kompressorien vaihtoon asti.

Voit kääntyä puoleemme myös putkialan ongelmissa. Toteutamme maalämpöpumppujen, ilma-vesilämpöpumppujen, ilmalämpöpumppujen ja putkialan huoltoja 100 kilometrin säteellä Tampereelta.

Säännöllinen huolto takaa toimintavarmuuden

Huoltosopimusasiakkaamme ympäri Suomea toteavat yhteen ääneen, että huoltosopimuksen aikana päivystysluontoiset vikakorjaukset ovat vähentyneet merkittävästi. Säännöllisesti huollettujen laitteiden käyttöikä pitenee, niiden energiatehokkuus paranee ja kylmälaitteen omistajan lakisääteiset velvoitteet tulevat varmuudella hoidetuksi, sillä me pidämme siitä huolen. Muistutamme asiakkaitamme lähestyvistä vuosihuolloista ja teemme ne asiakkaidemme aikataulutoiveiden mukaan. Tutustu tästä MV-Jäähdytyksen vuosihuoltosopimuksiin!

Houkutteleeko edullinen lämmittäminen?

Jos haluat haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa sinulle sopivasta edullisesta lämmitysratkaisusta, ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.