Omakotitalon käyttövesiputkiremontti

Omakotitalosi käyttövesiputkien uusiminen tarkoittaa kotisi puhtaan veden putkiston uusimista. Käyttövesiputkiremonttia pelätään usein aivan turhaan, sillä se on mainettaan paljon helpompi ja nopeampi toteuttaa.

Käyttövesiputkiremontti ammattitaidolla

Omakotitalosi käyttövesiputkien kuntoa on vaikea itse tarkistaa, koska putket tavallisesti sijaitsevat kotisi rakenteiden sisällä. Vanhemmissa, usein ennen 90-lukua rakennetuissa omakotitaloissa on tyypillisesti kupariset tai rautaiset käyttövesiputket. Ajan saatossa putkistoon kertyy ruostetta, joka heikentää putkien kuntoa ja nostaa vesivahingon riskiä.

Keskimäärin käyttövesiputkien käyttöikä on 30–40 vuotta, jonka jälkeen ne on tarpeen uusia. Joskus jopa aiemminkin. Kun teetät käyttövesiputkien uusimisen ennakoidusti, säästyt mahdollisilta putkivuodoilta ja vesivahingoilta. Salakavalasti kotisi rakenteisiin tihkuva putki voi myös aiheuttaa homeongelmia ja terveyshaittoja.

Käyttövesiputkiremontin hyödyt:

  • Sinun ei enää tarvitse huolehtia vesivahingoista tai homeongelmista
  • Juomavetesi laatu paranee
  • Kodin vakuutustesi ikävähennykset nollaantuvat
  • Kotisi arvo nousee merkittävästi
  • Harkitset uutta lämmitysjärjestelmää kotiisi. Pattereiden yhteensopivuus uuden järjestelmän kanssa on syytä tällöin tarkistaa.

Kysy lisää putkiremonteista:

placeholder

HERKKO HAUKKALA

Työnjohto, huoltovaraukset

040 060 3996
huolto@helmilampo.fi

Näin käyttövesiputkiremontti etenee:

Pyydä meidät kartoituskäynnille tarkastamaan kotisi kv-putkien tilanne. Annamme tarjouksen käyttövesiputkien uusimisesta avaimet käteen -periaatteella.

Remontti kestää keskimäärin noin 2-4 päivää, riippuen vesipisteiden määrästä. Sinun ei tarvitse muuttaa remontin ajaksi kotoasi pois.

Remontin ajan pyrimme pitämään vähintään yhden vesihanan toiminnassa, ja veden saatavilla niin kauan kuin mahdollista.

Mitä omakotitalon käyttövesiputkiremontti maksaa?

Omakotitalon käyttövesiremontti maksaa karkeasti arvioiden 3000-5000 €. Hintaan vaikuttaa kotisi vesipisteiden määrä, vesipisteiden sijainti ja putkimateriaali. Tarkka hinta muodostuu kuitenkin aina tekemämme kartoituskäynnin perusteella.

Houkutteleeko edullinen lämmittäminen?

Jos haluat haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa sinulle sopivasta edullisesta lämmitysratkaisusta, ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.