Kerrostalojen LTO-ratkaisut

Miltä kuulostaisi lämmitysenergian kulutuksen väheneminen 30–40 % nykyisestä? Tämä onnistuu kerrostaloon asennettavalla poistoilman lämmön talteenottoratkaisulla, eli LTO-ratkaisulla.

Saat meiltä täyden palvelun LTO-ratkaisut

Olemme kerryttäneet kokemustamme useista eri kohteista, joissa olemme vaihtaneet kerrostaloihin vanhat poistoilmakoneet.

Tavallisesti rakennuksesta poistuu huippuimurin kautta yli +20-asteista ilmaa. Lämmön talteenoton ansiosta ilma poistuukin noin +2-asteisena, jolloin lämmitysenergian kulutuskin laskee.

Lämmintä puhallusilmaa ei kannata puhaltaa huippuimurin kautta harakoille. Lämmön talteenottoratkaisun avulla puhallettu lämmin ilma siirretään keruunesteen ja lämpöpumpun avulla rakennuksen lämmitykseen. Kytkemme laitteiston nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Saavutat lämmön talteenotolla huimaa säästöä ja laitteisto maksaa itsensä takaisin noin 10 vuodessa.

Käytämme LTO-ratkaisuissa Tamperelaisen Koja-yrityksen LTO-laitteita.

Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme LTO-ratkaisuista ja esittelemme toteuttamiamme kohteita.

Kysy lisää LTO-ratkaisuista:

Helmilammön Juha Lehtinen

JUHA LEHTINEN

Myynti: kerrostalojen LTO-ratkaisut

040 016 8805
juha@helmilampo.fi

Koja HiLTO ECO -lämmöntalteenottoyksikkö

HiLTO ECO on energiatehokas korkean hyötysuhteen lämmöntalteenottoyksikkö. Sen avulla poistoilman lämpöenergiasta voidaan ottaa talteen yli puolet ja hyödyntää se alentamaan kiinteistösi lämmityskustannuksia.

Energiaa säästävä, hajautetun ilmanvaihdon HiLTO ECO soveltuu erinomaisesti sekä saneeraus- että uudiskohteisiin siirtämään poistoilman lämpöä tuloilman tai käyttö- ja lämmitysveden esilämmitykseen.

Talteenoton ydin on lämmönsiirtonesteellä toimivat lamellipatterit yhdistettynä HiFEK EC-tekniikkaan. Moottoriin on sovellettu kestomagnetiikkaa yhdessä integroidun taajuusmuuttajan kanssa. HiLTO ECO on helppo asentaa ja huoltaa molemminpuolisten huoltoluukkujen ansiosta. Suodattimet ja kondenssivesialtailla varustetut lamellipatterit ovat pystyasennossa. Puhallin on helppo kääntää huoltoasentoon saranoinnin ansiosta.

Referenssit

As Oy Hilkanlinna

Asensimme kevään 2017 aikana As Oy Hilkanlinnaan, Tampereen Linnainmaalle LTO-ratkaisun. Asensimme kaksi Kojan LTO-patteria sekä 30 kW tehoisen lämpöpumpun varaajineen.

As Oy Pohjolanhovi

Asensimme kesällä 2017 As Oy Pohjolanhoviin yhden Koja HiLTO EC LTO-patterin sekä kaksi 11 kW lämpöpumppua varaajineen.

Houkutteleeko edullinen lämmittäminen?

Jos haluat haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa sinulle sopivasta edullisesta lämmitysratkaisusta, ota yhteyttä!