Lattialämmitys

Kiinnostaako minimaaliset kustannukset lämmitys- ja käyttövesien siirtolinjoissa? Laadukkaasti ja yksilöllisesti suunniteltu ja asennettu lattialämmitysjärjestelmä takaa edulliset käyttökustannukset. Vedottomasti ja tehokkaasti lämpöä tuottava lattialämmitys tarjoaa sinulle erinomaisen asumisviihtyvyyden.

Vesikiertoinen lattialämmitys
RauHeat-järjestelmällä

Saat kauttamme laadukkaan vesikiertoisen RauHeat-lattialämmitysjärjestelmän, joka on yksilöllisesti suunniteltu ja asennettu tarpeidesi mukaan, tarjoten edulliset käyttökustannukset. Lattialämmitysjärjestelmä tuottaa vedottomasti ja tehokkaasti lämpöä antaen erinomaisen asumisviihtyvyyden.

RauHeat-lattialämmitys on suunniteltu järjestelmäksi, joka toimii kaikkien lämmitysmuotojen kanssa. Säästät lattialämmityksellä energiaa, koska lämmitysveden lämpötila voidaan pitää alhaisena. Järjestelmä antaa tasaisen pintalämpötilan lattiaan ja hyvät virtausominaisuudet takaavat lämpimät talvi-illat. Erillisillä termostaateilla voit halutessasi alentaa eri huoneiden lämpötilaa mieleiseksesi.

Järjestelmä ei tule jättämään sinua pulaan. Annamme RauHeat-lattialämmitysputkille jopa 40 vuoden takuun.

Kysy lisää lattialämmityksistä:

Helmilammön Juha Lehtinen

JUHA LEHTINEN

Myynti: taloyhtiöt, suuret kiinteistöt

040 016 8805
juha@helmilampo.fi

Kiinnostuitko? Toimita meille kotisi pohjakuvat

Suunnittelemme lattialämmitysjärjestelmän sinulle avaimet käteen -ratkaisuna. Halutessasi käymme kanssasi läpi asennuskohteen erityispiirteet, ja sovitaan yhdessä muun muassa jakotukkien ja termostaattien sijoituspaikat. Tarvitsemme vain talosi suunnittelijan tekemät asennuskohteen pohjakuvat DWG-muotoisina tiedostoina. Tämän jälkeen aloitamme kohteen suunnittelun.

Saat meiltä lattialämmityksen asennuksen valmisteluun liittyvät ohjeet, joita ovat muun muassa mahdolliset syöttöputkien asennukset, reunanauhan kiinnittäminen, raudoitusverkon asennus ja läpiviennit. Nämä asennukset pitää tilata yleensä noin 2 viikkoa ennen varsinaista asennuspäivää.

Lattilämmityksen suunnittelu

Pitkän kokemuksen omaavat suunnittelijamme tutustuvat lähettämiisi piirustuksiin ja ottavat huomioon poikkeavat kohdat, kuten korkeat ikkunat, ovet sekä muut mahdolliset putkitustiheyteen vaikuttavat asiat.

Lattialämmityssuunnitelma sisältää:

  • Putkituskuvan
  • Lämpöhäviölaskelmat
  • Säätöarvotaulukon
takuu-helmilampo

Myönnämme asentamillemme kohteille 10 vuoden toimintatakuun, lattialämmitysputkistolle 40 vuoden materiaalitakuun sekä toimilaitteille, termostaateille ja jakotukeille 2 vuoden takuun.

RauHeat-järjestelmän tekniset tiedot

5-kerros RauHeat lattialämmitysputket

Vahva 5-kerrosrakenne PE-RT putkessa varmistaa korkeatason happidiffuusiosuojan.

Putki kestää 90 asteisia lämpötiloja ja jatkuvassa käytössä 70-asteisia. Putki kestää myös lukuisia kemikaaleja ja sen sisäpinta on tarttumaton.

Putki on hitsattavissa tiiviiksi, eikä putkeen muodostu korroosiota. Rakenne kestää 6 bar jatkuvan paineen.

Putket ovat koossa: 12, 16, 20 ja 25 mm. Syöttöputket 25 ja 30 mm (DIN 16833/16834 vaatimusten mukainen).

Termostaatit

Löydät juuri tarpeillesi sopivan termostaatin:

  • Langallinen järjestelmä 230 V
  • Langaton järjestelmä 24 V
  • Design-termostaatti

RST-jakotukit

Lattialämmitysjärjestelmän sydän on jakotukki. Meno- ja paluuveden runkolohkot ovat 1″ suuruisia, jotka varmistavat riittävän suuret virtausominaisuudet myös vaativiin kohteisiin. Jakotukeissa on piirikohtaiset säädöt ja virtausmittarit sekä hyvät virtausominaisuudet, jopa 2000 l/h.

Houkutteleeko edullinen lämmittäminen?

Jos haluat haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa sinulle sopivasta edullisesta lämmitysratkaisusta, ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.